offerte plaatsen beugel

Author:
sandrawv
Posted:
do, 03/16/2006 - 18:15
Ik heb even een vraag

Ik heb een offerte laten maken bij een orthodontist en zou voor de hele behandeling welke 1 jaar duurt € 1700,- kwijt zijn voor een Damon 3 beugel inclusief foto's, keramische brackets (damon 3 welliswaar gedeeltelijk..) en een spalk die ja na een jaar moet dragen.

Ik vond het zelf meevallen had veel meer verwacht......is natuurlijk nog veel geld. Het rare is dat ik nergens terug kan vinden wat de beugel zelf kost.

Had er geen aanvangstoeslag op vermeldt moeten staan? ik wil graag naar aanleiding van deze offerte een afspraak maken maar ben bang dat er nog een hoop kosten bij komen die er nu niet op vermeldt staan. Kan dat, dat ze zeggen sorry foutje er komt een paar honderd euro bij we zijn het vergeten?
BJN

Voor een jaar behandeling met vaste apparatuur klopt dat. Een jaar erbij voor 600 euro. De laatste jaren (>10) zijn beugels goedkoper geworden. Met een beetje sparen voor de meeste mensen bereikbaar.
Er zitten denk ik geen adders onder het gras, maar ik adviseer je er maar even naar te vragen.
do, 03/16/2006 - 20:00 Permalink
sandrawv

dan vertrouw ik er op dat de offerte klopt het is geen derderangs orthodontist, vond het alleen vreemd dat er geen aanvangstoeslag opstond gezien ik die overal tegen kom bij de prijzen van orthodontisten.

bedankt voor het antwoord, ik ga een afspraak maken.........
do, 03/16/2006 - 20:21 Permalink