Niet tevreden na invidalign

Author:
Rocks85
Posted:
ma, 03/04/2024 - 09:38
Goedemorgen,
Ik heb ongeveer een jaar een Invisalign traject gehad met in eerste instantie 29 setjes en daarna nog 7 setjes omdat mijn hoektand nog niet helemaal recht stond.(Geen extra kosten voor die 2de setjes)
De ortho zei dat we klaar waren omdat anders mijn ondertand waar de hoektand boven staat naar binnen zou verplaatsen.
Dus mijn hoektand staat nog niet helemaal recht.Hij zou dit oplossen met vijlen wat in mijn ogen niet gelukt is.Zelf heb ik het idee dat hij gewoon geen Xtra setjes meer wou bestellen omdat het hem anders geld kost.Terwijl dit juist de tand was waarvoor ik in eerste instantie naar de ortho ging.
Inmiddels zitten er al spalkjes en heb ik de nachtbeugel.
Ik stoor me mateloos aan het gevoel dat de tand nog niet recht staat en ik zie t ook nog steeds.
Toch al over de 3000 euro betaald maar niet tevreden.Toen ik de nachtbeugel ging ophalen vorige week zei die me dat we het een maand afwachten(controle)en dan zou die nog wat bij kunnen vijlen(maar dan lijkt mij dat de nachtbeugel niet meer past)En aangezien hij dit zegt blijkt toch ook uit dat hij ziet dat die nog scheef staat.
Mijn vraag is kan ik hier nu nog wat mee?
Want ik zou dit graag opgelost hebben.
Met vriendelijke groet
Tandarts_Richa…

In eerste instantie zou ik in overleg gaan met uw Orthodontist. Ik neem aan dat het een Orthodontist is en niet een tandarts met affiniteit voor Orthodontie. U kunt altijd een tweede opinie laten uitvoeren en uiteindelijk indien nodig een klacht.
ma, 03/04/2024 - 10:35 Permalink