Naar achter staande onderkaak, opvallend/storend?

Author:
Alencoo
Posted:
ma, 01/02/2006 - 20:25
Hoi,

Mening (dus subjectief!) gevraagd. Ik heb een overjet van 6 mm. Twee voortanden staan iets naar voor, maar mijn onderkaak staat volgens de ortho flink naar achteren. Dit klopt ook wel. Een operatie zie ik eigenlijk niet zitten. Ik zou graag jullie mening willen horen. Valt dit op, ziet dit er storend/lelijk uit? Eerlijke reacties wel graag ;-).

http://www.limburglos.nl/temp/234567a45saf56sadgsg.jpg
BJN

Op een enkele foto is dat niet goed te beoordelen. Ook de neus-liphoek is erg belangrijk voor een beoordeling. Maar met een overbeet van 6mm is er ook met een operatie niet veel te veranderen.
Je kaken kunnen natuurlijk verder uit elkaar staan dan de tanden. Maar verder dan 4-5mm kun je niet 'naar voren schuiven' met de operatie. Omdat je anders in een omgekeerde beet komt.
Vraag als je twijfelt een tweede mening (VU ziekenhuis of Leiderdorp of Nijmegen of Haarlem) Daar zitten experts die terughoudend zijn met opereren.
Pas verder op met wat anderen vinden, het gaat om jezelf! Mijn buurman vindt mijn auto lelijk, ik vindt het de mooiste van de wereld....
ma, 01/02/2006 - 20:46 Permalink
Alencoo

Hoi,

Ik sta sowieso negatief tegenover de operatie. Ik ben echter juist benieuwd of het voor anderen erg opvallend is, te zien is. Natuurlijk ben ik diegene die uiteindelijk de keuze maakt, maar het is moeilijk voor jezelf te bepalen of het nu erg opvalt, lelijk is, of niet.
ma, 01/02/2006 - 20:59 Permalink