Is mijn naar achteren gegroeid tand te redden met een beugel?

Author:
Envy
Posted:
ma, 07/09/2018 - 21:28
Hallo allemaal,

Ik ben een jonge dame van 25 met milde autisme en ben geen fan van de tandarts. Nou ben ik toch op een werksfeer beland en begon ik mij te schamen over mijn gebit. Uiteindelijk de narcose tandarts gevonden en zijn de meeste problemen opgelost.

Nou heb ik nog maar een aantal dingen te doen. Als eerste was ik mijn laatste melktand kwijt geraak toen ik ongeveer 17 jaar was. Daardoor is de volwassen tand erg naar achteren toe gegroeid en daarmee is de tand daarnaast (deze is naast mijn voortanden aan de rechterkant) ook een beetje naar voren verschoven. Een aantal jaren geleden toen ik bij de tandarts vroeg ik of deze gered kan worden, zei de assistent van die tandarts dat facing mijn beste optie is maar dat heb ik liever nier. De tand zelf is gewoon kerngezond dus een brug wil ik ook niet. Kan een beugel hiervoor een oplossing zijn?
Deze tand zit achter de tanden van mijn onderkaak en daardoor lijkt het alsof er helemaal geen tand zit. Ik heb geen mooie dichte mond lach dus zou ik graag deze gefixed willen hebben! Ik heb een foto toegevoegd van het probleem.

Bedankt voor uw reacties.
Attach