Mag je de behandeling zelf stop zetten????

Author:
sammybal
Posted:
ma, 06/26/2006 - 22:20
Hallo mensjes!!!!!

Ik had een vraagje... ik zit namelijk met een probleem en dat probleem is dat ik door mijn beugel erge tandvleesontstekingen heb die nu al bijna 5 maanden duren... ik heb mijn beugel meer dan een jaar en ik heb er gewoon geen zin meer in om me beugel te hebben omdat ik er echt last van heb...

Ik vind dat als je een beugel draagt de behandeling zo zorgvuldig mogelijk gaat dus vraag ik om advies of je tegen je ortho kan zeggen dat je er mee wilt stoppen... want mijn tanden staan gewoon zoals ik het wil... en zelf mijn mondhygieniste zegt het ook... nou ik hoop dat jullie er iets op weten

Alvast bedankt XXX
:smt006
de digitale tandarts

Je bent altijd baas in eigen mond, dus als je wilt stoppen dan zou dat moeten kunnen, mogelijk dat je wel een verklaring moet ondertekenen dat het je eigen beslissing was.

Of het echter verstandig is, vraag ik me af. Is het niet beter om bij het volgende bezoek met de orthodontist te bespreken wat de voor- en nadelen zijn van nu stoppen en in goed overleg tot een besluit te komen?

Met vriendelijke groet.
ma, 06/26/2006 - 23:45 Permalink
sammybal

hey bedankt voor je reactie!!!!

Ja ik zal het er zeker wel over hebben met me ortho...
Maar ja de vorige keer dat ik er was had hij het er al over dat me gebit al goed recht stond...maar ik zal het er nog eens met hem er over hebben!

Bedankt

Sammy
di, 06/27/2006 - 12:47 Permalink