Mag dit?

Author:
N21
Posted:
wo, 10/29/2008 - 19:23
Hallo,

Het volgende wil ik met jullie delen. Begin oktober voor een controle afspraak naar mijn orthodontist geweest en tot mijn grote vreugde te horen gekregen dat mijn beugel er uit mag! Toen ik bij de balie kwam deelde de baliemedewerkster mij mede dat ik helaas nog wel even moest wachten en ik pas 30 oktober 2008 terug kon komen om de beugel te laten verwijderen.

Wordt er vandaag, 29 oktober 2008, gebeld om 15:00 (geen 24 uur van te voren!) dat de afspraak morgen niet door kan gaan!! Excuse me? Helaas heb ik dit telefoontje niet zelf aan kunnen nemen maar heeft iemand anders dit voor mij gedaan en moet ik morgen langs de praktijk om verhaal te gaan halen.. Heb al gehoord dat er deze week geen tijd meer is, dan wordt er toch maar tijd gemaakt? Mijn afspraken zijn ook 2 keer verzet omdat er een spoedafspraak tussendoor kwam.

Wat vinden jullie hiervan? Ik begrijp dat er soms wat tussen komt maar dit is wel heel vervelend!
Is het mogelijk dat wanneer ik morgen of vrijdag niet geholpen wordt de beugel door een andere orthodontist te laten verwijderen waar ik ook geweest ben toen mijn eigen orthodontist met vakantie was en ik een bracket los had zitten?