Inschrijven bij een orthodontist?

Author:
exbeugelbekkie
Posted:
ma, 11/27/2006 - 15:53
Hey,

In januarie kan ik eindelijk naar de ortho (dan is het verzekeringspakket gewijzigd). Nu is mijn vraag, hoe kom ik bij een orthodontist terecht? Kan ik gewoon de ortho bellen voor een afspraak, moet ik me in laten schrijven etc. ?

Dan heb ik nog 1 klein vraagje, bestaat er zoiets als een slechte orthodontist? Ik woon zelf in Houten, via de site http://www.orthodontist.nl/ kan ik de ortho die hier in houten zit niet vinden. Betekend dit dat hij niet een erkend orthodontist is? (dus ook niet de standaard tarieven aanhoud?)
BJN

Gewoon bellen dan maak je een afspraak. Een verwijzing is handig maar niet noodzakelijk. Bij orthodontist.nl staan alleen de orthodontisten die lid zijn van de vereniging. Dat heeft niets te maken met de tariefen. Die zijn overal het zelfde.
Of je lid bent van de beroepsvereniging heeft niets te maken met of je geregistreerd Orthodontist bent. Die registratie is in het bigregister. Sommige orthodontisten voelen geen band met de vereniging, en zijn daarom geen lid (ik zelf ben ook geen lid).
ma, 11/27/2006 - 16:26 Permalink