Hulp en tips voor behandeling voortzetten uit Buitenland

Author:
Anoniem (niet gecontroleerd)
Posted:
wo, 04/25/2018 - 16:00
Beste,

Mijn vrouw uit het buitenland is twee weken verhuisd naar Nederland. Ze heeft al meer dan een jaar een beugel. En haar slotjes zijn kapot en deze willen we laten repareren.

Inmiddels hebben wij bij diverse orthodontisten praktijk aangeklopt, zonder succes. Als reden geven ze op:
1. Dat ze inschrijf stop hebben
2. Momenteel tot einde jaar het druk hebben
3. Dat ze iemand anders werk niet overnemen omdat het volgens de wet niet mag (welke wet is dat?).

Heb aan de assistentes al aangegeven dat ze definitief verhuisd is naar Nederland, en dat wij willen dat de behandeling verder in Nederland plaats vindt. Wel dat ze geen behandel plan heeft en geen foto's. (want ze maken deze niet in haar land van herkomst). Volgens haar tandarts zijn alle materialen afkomstig uit Nederland (keramische slotjes etc).

Mijn vraag is, waar kunnen wij gaan inschrijven zonder dat alles opnieuw moet (wel in Den Haag).
Want alles opnieuw laten zetten, kost namelijk veel geld en omdat haar behandeling nu nog 6 maanden a 1 jaar nog moet willen we dit voort gaan zetten.

Wie kan ons van tips voorzien of eventueel waar wij terecht kunnen?

Zie bijlage voor de keramische slotjes.

Groet.
Attach
vV

zijn er wel gebitsmodellen en zo? ze moet wel rekenen op wat extra kosten ivm instappen in een traject maar beetje ortho zou er geen probleem mee moeten hebben. Alleen het kortere termijn kan idd lastig zijn. argument 3 wat ik langs zag komen is de grootste onzin. Als je dat moet gaan gebruiken om nee te zeggen tegen iemand kan je ze beter mijden.zeg dan gewoon nee maar verzin geen k-smoes...
rondbellen dus. en ik denk toch een wat groter rayon toepassen. wachttijden kunnen in een regio heel fors verschillen. Alhier een paar weken, maar nog geen 30km verderop toch gelijk ineens 2 jaar.
wo, 04/25/2018 - 17:35 Permalink