hoektanden

Author:
Tineke34
Posted:
di, 02/06/2007 - 17:00
Mijn zoon van net 13 is net bij de tandarts geweest en hij vindt het nodig om hem door te verwijzen naar de ortho..Mijn zoon is een late wisselaar en zijn hoektanden zijn nog naar tot de helft doorgebroken..van de zomer was er nog niks te zien..nu dus duidelijk wel tot de helft van de tand....kan ik beter niet nog even afwachten?? er zit toch duidelijk vooruitgang in..ik was zelf helaas niet bij het bezoek aan de tandarts en zal ook nog ff bellen naar hem..graag jullie mening...
BJN

Als je tandarts hem verwijst is er iets aan de hand. Dat betekent niet dat de orthodontist met een beugel op jullie zit te wachten en dat die direct als je binnenkomt geplaats wordt. Kijk op http://www.beugel.nl hoe het proces verloopt.

Soms lijkt het heel aardig, maar zijn er 'verborgen gebreken'. De orthodontist zal dat bekijken en met jullie doornemen. Je wordt betrokken in de overwegingen en hebt de uiteindelijke keuze of de beugel van start gaat!
wo, 02/07/2007 - 19:48 Permalink
gewoonikke

bij mij hebben ze mijn hoektand ook gehaald.. tis echt piece of cake.. ze zetten er een slotje op.. en binnen een week was de tand er helemaal door..
za, 02/10/2007 - 20:41 Permalink