Goede orthodonist in Den Haag?

Author:
Vi
Posted:
do, 11/03/2022 - 09:45
Vanwege verhuizing en herziening / loszittend spalkje ben ik opzoek naar een nieuwe ortho + tandarts in Den Haag. Wie kent een goede ortho in Den Haag? Is het raadzaam om bij een samenwerkende tandarts+ortho (+ eventueel mondhygienist) te zitten, of maakt dit niet uit?
FrankDecender

Als antwoord op door Tandarts_Richa…

Eens rondvragen in de buurt wat hun ervaring is bij de tandartsenpraktijk die je graag wil? Eens kijken bij de reviews via Google. Ik veronderstel dat elke tandarts of orthondist wel goed is opgeleid. Wat het in de praktijk is naar klantvriendelijkheid en professionaliteit is iets anders. Dat durft wel eens tegen te vallen.
vr, 11/11/2022 - 09:55 Permalink
georob

Tandartsen moet je googlen en reviews bekijken. Heb zelf in Den Haag al heel veel rare "clinics" meegemaakt. Waar een lekkende vulling niet was gespot ondanks fotos en toen afbrak, een fout wortel kanaal uitgeboord, een tandarts die slechts behandelkamers rondliep en assistenten het werk liet doen. Een Iraans assistent/tandarts duo waarbij de assistent met trillende handjes de instrumenten aanreikte omdat de tandarts zo leek het me hem wel eens een pak slaag gaf.
De naam van de tandarts moet op de gevel staan en ze moeten wat fatsoenlijke reviews hebben. Die je op hun beurt redelijk moet wegen op dat ze niet in 10 seconden geschreven zijn.. die zijn door familie en vrienden gepost. Een paar zeer beroerde met genoeg tijdsinterval zegt wel genoeg. En verder blijft het gokken ben ik bang.
di, 12/13/2022 - 16:02 Permalink