Feestdagen

Author:
Bosmonster
Posted:
zo, 12/04/2022 - 13:08
De feestdagen staan voor de deur. Feestdagen betekend lekker en veel eten. Jammer dan als je een beugel hebt. Als je voor ze zelf kookt hou je rekening met de beperkingen. Je kunt geen harde, kleverige of taaie dingen eten.
Nu komt het: je gaat uit eten met je collega’s. Waar je in het verleden geen probleem mee had, is nu echt een uitdaging. Je kunt de slotjes er niet voor een paar uurtjes uitdoen. Dan maar even overleggen met de ober dat je aangepast moet eten. Ik heb geen zin om een dag later bij de ortho te zitten omdat er slotjes zijn losgebeten of alles voorzien is van een kleverige laag.
Vanavond naar mijn schoonouders, ik heb ze al ingelicht over mijn eetbeperkingen.
Toen ik voor het beugelen heb besloten, heb ik hier niet bij stilgestaan. Ik weet waar ik het voor doe en over een tijdje zal alles mooi staan en kan het eten zonder na te denken weer beginnen.

Prettige feestdagen.
Bosmonster

Als antwoord op door Tandarts_Richa…

Ik doe het in 1e instantie niet voor mooi. De 35 staat zover naar binnen dat hij binnen de rest staat. Hij kan er ook zomaar niet tussen. Er wordt nu ruimte gemaakt. De reden voor de correctie is dat het bijna niet schoon te maken is. Als het toch moet gebeuren dan alles maar recht zetten.
Ik heb nog geen idee hoe het buitenbeentje er weer tussen gezet gaat worden. Heeft iemand dit eerder meegemaakt of een idee?
Al met al geen pretje met de feest-/vreetdagem. Ik heb ja gezegd voor de behandeling dus ik ga ervoor..
za, 12/10/2022 - 11:25 Permalink