Eigenlijk niet tevreden met resultaat.

Author:
Evenstar
Posted:
wo, 05/04/2011 - 23:31
Hallo mensen. :)

een tijdje geleden is mijn beugel eruitgegaan, Voor de behandeling werd mij verteld dat ik een overbeet had. Ik zou een activator met headgear krijgen, Na de gipsfdrukken bleek dat ik die niet nodig had en is er een vaste beugel geplaatst.
Ik heb mijn vaste beugel ongeveer anderhalf jaar gehad. In deze periode, is er vooral beziggeweest met het dichten van spleten, goede tandboog, kiezen op elkaar enz, Maar aan de overbeet is dus niks gedaan.
Het probleem is dus, dat mijn tanden nu wel recht staan en de kiezen wel perfect op elkaar passen, maar ik heb nog steeds die overbeet.( kan er zo een vinger tussen steken. ) In principe zie je het niet, maar van de zijkant wel. Ik schaam me er best wel voor. Ik heb het er met mijn ouders over gehad, maar die zeggen dat het best wel meevalt en dat ze niet nog een beugel willen betalen. Het probleem is dus, dat ik nu twaalf ben en tegen de tijd dat ik volwassen ben en zelf een beugel kan betalen, mijn kaken allang niet meer met een beugel verplaatst kunnen worden. Ik denk dat ik liever nu nog een beugel heb dan later een kaakoperatie en dan een vervormd gezicht krijgen, :(

Heeft iemand tips wat ik het beste kan doen? Alvast heeel erg bedankt! :)

P.S: Foto's plaatsen zou ik graag willen, maar ik heb geen goude camera. :wink: