Ehm beugel..?

Author:
paardje13
Posted:
wo, 09/14/2005 - 17:09
Hay ,
Ik ben hier dus nieuw en ik weet niet echt hoe het werkt hier, maar ik probeer mijn verhaal wel even op deze paginga te zetten :wink:

Ik had een poosje geleden 2 kiezen laten trekken, omdat die waren afgeknapt. Maargoed nu had ik dus vorige week controle bij een hele aardige vrouw ( de enige tandarts die ik vertrouw :oops: ) en die zei van je gaten tussen de kiezen herstellen goed, maar je andere tanden staan ook niet echt recht. En toen zei ik van wat houd dat in? Ja zegt ze ik geef je een verwijsbrief voor de ortodonthist en die gaat kijken of je een beugel moet ofniet....

Oejj moet ik nu een beugel?? :smt089
Moon

zoals de tandarts al zei... de orthodontist gaat kijken of je een beugel nodig hebt... dus... gauw een aspraak maken en dan weet je of je een beugel nodig hebt!
wo, 09/14/2005 - 17:31 Permalink
paardje13

Ik denk het wel hoor :( Want ik heb best wel open stukjes tussen sommige kiezen zitten dus maarja ik wacht het wel af ;)

Ehm wie heeft eigenlijk een beugel en kun je mij uitleggen wat ze gaan doen ( dus hoe ze gips gaan happen en dat soort dingen ) Ik ben gewoon nieuwschierig
wo, 09/14/2005 - 20:32 Permalink