draadje achter mijn tand niet volledig

Author:
Rawkus
Posted:
za, 01/21/2006 - 17:06
Beste mensen!

Toen ik ca. 14 jaar was kreeg ik slotjes. Met mijn behandeling was ik zeer tevreden.

Het probleem is, dat het draadje dat achter je tand word geplakt niet volledig door is getrokken. Het reslutaat nu(22) is dat mij hoektand (onder) scheef naar buiten is gaan uitsteken. Ik heb aardig scherpe hoektanden en dan bijt ik wel af en toe hard in mijn lippen.

Dat ene hoektand heeft effect gehad op mijn gehele gebit. Ik heb namelijk pas geleden drie kronen gekregen die op mijn huidige vorm van mijn mond werden gevormd.... dus mijn voortanden zitten nu ook weer niet zoals ze hoorden te zitten....* zucht* dillema..

Mijn vraag is dus; Komen dit soort dingen normaal vaak voor?...aan gezien ik jong was kan dat verstoort zijn doordat ik ging groeien.. of! had dit eigenlijk niet moegen gebeuren?

mvg. Raw- ..kus :smt006
de digitale tandarts

Door groei van de kaken en de neiging van tanden en kiezen om naar voren te migreren, zal bij een groot deel van de mensen de stand van de tanden veranderen gedurende het leven.
Inmiddels is bekend dat indien er na een orthodontische behandeling niet gespalkt is (of een nachtbeugel gedragen wordt) de tanden altijd weer wat terugkeren naar de situatie voor de behandeling (relaps).
Je bent dus niet de enige!
za, 01/21/2006 - 17:26 Permalink