De beste beugel voor mij

Author:
esmeedol
Posted:
vr, 01/10/2020 - 23:29
Hallo iedereen. Ik zal het kort houden. Ik haat mijn tanden zo erg dat ik er een depressie van heb en nachtmerries , maar goed nieuws ik heb nu eindelijk na hard werken het geld voor een beugel.
Ik heb al eens beugels gehad. Dat ik heel klein was vanaf 8 jaar oud zoiets, maar mijn tanden zijn weer scheef gaan staan. Ik zou graag uw mening willen van wat de beste beugel voor mij zou zijn( ivm met hoeveel ik nog eventueel verder zou moeten sparen en met hoe lang het ongeveer zou duren)
Ik zou het liefste een snel werkende of onzichtbare beugel willen hebben , want het mag heel hip zijn een beugel tegenwoordig zelfs voor volwassenen , maar ik ben al een vrij lelijk 19 jaar oud meisje en ik wil dan al helemaal niet een rij blingbling in mijn mond daar zou ik me dood voor schamen. Een linguale beugel is denk ik geen optie voor mij aangezien ik tegen mijn tanden aan slik.
Mijn tanden staan niet zo zeer scheef als wel naar achter en naar voren. Sterker zelfs. Ze staan nog gewoon kaarsrecht van de beugels die ik gehad heb alleen ze lijken nu scheef vanwege de naar voor en achter illusie. Mijn onderkaak is er het ergste aantoe , maar ik kan slechts 1 foto toevoegen en mijn bovenkaak zit ik het meeste mee, ik snap het zelf niet zo goed want mijn rechtervoortand is minder dan een milimeter gedraaid en toch lijkt hij erg scheef. Ook handig om te noemen is dat zowel mijn kiezen als voor en snijtanden elkaar niet raken dus dingen afbijten is vrij moeilijk voor mij en als dat ook opgelost zou kunnen worden dan koop ik voor al mijn tandartsen en de mensen die hierop reageren een bloemetje
Ps. Ik kan nu een extra foto toevoegen dus dat zal ik doen.

Pps. Mijn kiezen staan helemaal recht. Misschien is dat goed om te noemen. Alle 4 mijn vertandskiezen zijn doorgekomen. De onderste twee zijn vrij recht en vrijwel helemaal door en drukken niet op mijn andere tanden er zit zelfs nog een stukje tussen en mijn bovenste groeien naar achter en rare kanten op maar drukken niet op mijn andere tanden.
Ik zou uw mening zeer waarderen!
aliciawinter

Erg stoer dat je er wat aan gaat doen, maar je hoeft je voor NIKS te schamen. Je bent uniek en dat waarderen we allemaal :)

Aligners zijn zeker een goede optie maar niet goedkoop. Ga gewoon bij je tandarts langs en vraag meer informatie, zij weten het het beste!
Kijk ook eens op www.toothyperfection.com - mocht je aan je onzichtbare aligner reis beginnen dan kun je daar ook handige producten kopen

Veel succes! En hou ons op de hoogte!
za, 09/05/2020 - 04:48 Permalink
esmeedol

Hii! Een update. Ik heb al 8 maanden brackets nu! En ik vind ze geweldig. Ik draag mijn ijzerwinkel met trots. Ik vind het bijna jammer dat ze er over een maandje uit mogen. Ze zien er helemaal niet raar uit of kinderlijk ze passen juist bij me.
za, 09/05/2020 - 09:58 Permalink