Bumper elastiekje eraf, wat te doen?

Author:
exbeugelbekkie
Posted:
wo, 03/21/2007 - 22:21
Precies een maand geleden is dus mijn beugel geplaatst. Afgelopen week is er bij mijn rechter onderhoektand een elastiekje kapot gegaan. Het was zo'n bumper elastiekje. Nu had ik eigenlijk volgende week een afspraak, maar omdat de orthodontist niet kon is het verplaatst naar een afspraak een maand later! :-? Nu is mijn vraag of dit erg is? Ik kom met mijn boventand wel tegen dat slotje aan. Bovendien zijn alle andere tanden nu wel verbonden met het draadje behalve die ene tand. De tand waar het elastiekje aanvast zat staat verkeerd gedraait. Ik kan me voorstellen dat het niet bevordelijk is voor de duur van de behandeling.

Hebben jullie misschien advies voor wat ik het best kan doen?
Anoya

Als het je niet lekker zit, zou ik gewoon terug gaan! Tenslotte, als er een bracket los zou zitten, zou je ook terug gaan, toch?
wo, 03/21/2007 - 22:23 Permalink
lindadegraaf

Hey,
Ik zou even bellen en uitleggen dat er een elastiekje kapot is.
Bij mijn Ortho kan je voor zoiets zo binnenlopen en wordt het meteen gedaan, maar voor de zekerheid kun je beter even bellen(aangezien ik niet weet hoe het bij jou is geregeld)
wo, 03/21/2007 - 23:05 Permalink
exbeugelbekkie

Dan ga ik toch nog maar eens bellen, ik had het al aangegeven, maar dat meisje zei dat het niet zoveel uitmaakte...

Bedankt! :smt006
do, 03/22/2007 - 20:26 Permalink
Anoya

Misschien maakt het niet zoveel uit dat het bumpertje los is, maar volgens mij maakt het wel degelijk uit dat de draad los zit.

Ik zou inderdaad maar even bellen :)
do, 03/22/2007 - 20:40 Permalink