Beugel zit erin, nog wel wat vragen

Author:
exbeugelbekkie
Posted:
zo, 02/25/2007 - 12:55
Zo, de beugel zit erin. Ze hebben bij de tand die naar achter staat alleen een slotje geplakt. Zodra er ruimte is verbinden ze het draad met de tand.

Over een maand moet ik terug komen voor een controle afpsraak. Ik voel nog niet echt spanning op mijn tanden staan. Laten ze je soms eerst wennen voordat ze echt met de behandeling aan de slag gaan?

Wat mij ook opvalt is dat de slotjes die op mijn voorste twee tanden zitten lager staan dan de rest. Is hier een reden voor? Het ziet er namelijk best maf uit. :oops:

Sorry voor deze vragen, ik kon het ook bij de orthodontist vragen, maar ik ben nogal grieperig, dus ik was blij toen ik weg kon...
Anoya

Ik heb het gevoel dat ik dit topic eerder heb gezien :lol:

Ik voelde de eerste paar dagen ook nog helemaal geen spanning op mijn tanden, maar een aantal dagen later begon het toch wel wat te trekken. Het kan zijn dat ze je misschien eerst willen laten wennen, maar dat zou je toch moeten vragen aan je orthodontist zelf, denk ik.

Of er een reden voor is dat je slotjes lager staan? Vast wel! Maar welke.. dat weet waarschijnlijk je orthodontist (of zijn/haar assistentes) wel. :)

Ik hoop dat je je wel al wat beter voelt!
zo, 02/25/2007 - 14:36 Permalink
xJasmijn

Ze liet mij ook eerst wennen, En een beugel in je mond, En ook nog gelijk veel pijn.. Wou ze mij niet aandoen :lol: Maar nu draait ze het gewoon elke maan daan :smt002 Beetje pijnlijk.. maar is mee te leven vind ik
di, 03/27/2007 - 22:24 Permalink