Beugel mag er bijna uit maar niet tevreden

Author:
pinkish
Posted:
wo, 07/26/2017 - 20:51
Hallo

Ik heb sinds 2 jaar een beugel. Nu is mijn afspraak gepland om deze eruit te laten halen op 8 september.

Maar ik ben eigenlijk nog niet helemaal tevreden over het resultaat, naar mijn mening staan mijn tanden echt nog niet recht genoeg. Ik heb ook de mening van mijn zus gevraagd en ze vond ook dat het nog niet helemaal oké was.

Ik heb nog maar één afspraak opstaan voordat de beugel eruit word gehaald en maak me enorm veel zorgen nu.

Ik ben 27 jaar, heb vroeger al een beugel gehad maar tanden waren weer verschoven. Ik heb veel geld in deze behandeling gestoken, ook een kaakoperatie laten uitvoeren en wil echt dat mijn tanden nu mooi recht staan.

Wat zou ik nu doen? Heb mijn ongerustheid al aan de orthodont laten weten maar zei zegt dat ik me nergens zorgen over moet maken .. Mar ik zie wat ik zie, en dat is dat mijn tanden nog niet helemaal recht staan ..

Groetjes

Pinkish
vV

Als antwoord op door pinkish

behalve dat de mondhygiëne voor forse verbetering in lijkt te zijn kan ik vaneen dergelijke foto niet veel uitmaken. Orthodontische zaken lenen zich slecht om op deze manier te bespreken.
Wellicht ligt de verwachting te hoog in relatie tot wat er technisch haalbaar is? is echt een compleet dossier voor nodig om dat te beoordelen. je kan een second opinion aanvragen bij een andere ortho. Dan zou ik er een nemen buiten werkgebied van de huidige.
do, 07/27/2017 - 08:22 Permalink