Behandeling duurt erg lang door langzaam doorkomende hoektan

Author:
Aguamenti
Posted:
ma, 04/20/2015 - 20:57
Ik heb nu sinds 2011 een beugel op mijn voortanden, sinds 2013 een volledige slotjesbeugel. Alleen staat de behandeling al eigenlijk al die tijd stil, doordat mijn hoektanden heel langzaam doorkomen. De linker is nu wel door, de rechter gedeeltelijk, maar volgens mijn orthodontist nog niet genoeg om een plaatje op te plakken.
Ook is het zo dat hij ooit een ander plaatje heeft verwijderd omdat deze scheef zat, en deze nog steeds niet heeft teruggeplaatst. Dit is denk ik al een jaar of 1,5 geleden. Ik snap niet helemaal waarom hij deze niet terugplakt, net zoals dat hij geen plaatje plakt op de hoektand die wel al lang door is. De behandeling staat dus boven nu stil totdat de rechterhoektand goed genoeg door is.
Na 4 jaar beugelen zonder dat het einde in zicht is word ik eerlijk gezegd een beetje moedeloos. Onder gaat het wel prima, maar boven dus niet. Is er een manier om die ene hoektand sneller door te laten komen? Elk consult hoor ik mijn orthodontist tegen de assistent zeggen dat ze er eventueel een speedbracket op zouden kunnen plakken, maar ook dit gebeurt niet.

Voor de duidelijkheid zal ik nog wat foto's toevoegen, het gaat op de foto's om de linkse hoektand.
http://i62.tinypic.com/14sfriv.jpg
http://i61.tinypic.com/yju5z.jpg

En dan heb ik nog een vraag: Doordat de beugel er zo lang in zit ben ik nogal bang dat er op het einde blijkt dat ik witte vlekjes op mijn tanden heb door de slotjes... Ik poets gewoon 2 keer per dag maar zeker in het begin heb ik redelijk wat frisdrank gedronken.