Bang

Author:
Saskia222
Posted:
ma, 09/25/2006 - 16:52
Hoi,

Ik moet volgende een beugel. Ik ben vandaag geweest voor het happen en foto's laten maken, ik krijg een slotjesbeugel.
Maar omdat ik hele gevoelige tanden heb, en een ziekte heb, ben ik heel erg bang dat het heel erg zeer gaat doen :cry:
Doet het dan echt zo zeer?


Groetjes Saskia
Geke

Het kan vooral de eerste paar dagen wat gevoelig zijn, omdat er dan spanning op je tanden komt. Dan is het even lastig eten, en kun je ook het beste pap of je eten heel fijn eten. Ook warm en koud kunnen dan wat gevoeliger zijn. Dit trekt na een paar dagen weer weg en dan is het weer gewoon normaal zoals het nu ook is. Op het moment dat het draadje eventueel weer wat strakker gezet moet worden, komt er ook weer een andere kracht op en kan het weer een tijdje gevoelig zijn. Je moet dit niet vergelijken met heftige kiespijn of ernstige pijn. Je hoeft je er echt niet zoveel zorgen over te maken, het komt allemaal goed en je doet het ergens voor. Het resultaat zal waarschijnlijk ook erg mooi zijn.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is, mocht je nog vragen hebben kun je het natuurlijk laten weten.

:smt006 Geke
ma, 09/25/2006 - 20:23 Permalink
Saskia222

Ja, ik vind het wel eng omdat ik een ziekte heb, en daarvan kun je een extra gevoelig gebit krijgen, daarom ben ik bang dat het extra zeer doet :lol:
Waarmee kun je de pijn ongveer vergelijken?

Groetjes Saskia
ma, 09/25/2006 - 20:43 Permalink
Geke

Dat is erg moeilijk te zeggen, zelf heb ik nooit een beugel gehad, dus uit ervaring zou ik je dat niet kunnen vertellen. Ik denk niet dat je ziekte er echt op van invloed zal zijn. Misschien dat je mensen kan vragen die ook een beugel gehad hebben, die kunnen het vaak wel goed omschrijven en als je denkt dat het bij jou toch iets erger zal zijn, dan kun je dat misschien dan ook wat beter inschatten. Misschien dat er iemand anders op het forum daar ervaring mee heeft en hier nog op kan reageren. Ik kan je er verder niet mee helpen.

Ik hoop dat het allemaal wat duidelijk voor je wordt, als je nog andere vragen hebt waar ik je nog mee kan helpen kan je het natuurlijk laten weten.

:smt006 Geke
ma, 10/02/2006 - 23:12 Permalink