Advies gevraagd

Author:
sky1666
Posted:
di, 02/22/2011 - 10:42
Hallo,

Ik ben op zoek naar een oplossing voor mijn probleem. Dit is al jaren aan het lopen en ik begin er stilaan moe van te worden.

Ik heb dus 2 kaakoperaties achter de rug om beenmerg te verplaatsen van de achterzijde van mijn mond naar de voorzijde waar mijn snijtanden zitten.
Het doel ervan was het bot weer op te bouwen op een niveau dat het mogelijk was een implantaat te plaatsen. Een 3e operatie is gedaan om het implantaat te plaatsen.
Dit op de plaats van de snijtanden die rechtsboven staan. Het implantaat zit er nu al 5 jaar in maar helaas zit het tandvlees veel te veel opgeschoven zodat de wortels van de twee rechtse snijtanden zichtbaar zijn. Als oplossing had de tandarts wat roze kunststof op de tand geplaatst zodat het gat werd gecamoufleerd en een goed uitzicht gaf. Helaas was dit denk ik een slechte beslissing omdat het ervoor heeft gezorgd dat het tandvlees op hetzelfde niveau is blijven staan en niet naar beneden is gegroeid. Het heeft ook voor de nodige ongemakken gezorgd op gebied van hygiëne.
Nu 5 jaar verder is het vijsje van het implantaat losgekomen en is sinds 2 dagen is de tand eruit.

Mijn vraag is simpel, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn tandvlees weer op hetzelfde niveau komt en dat er niets meer te zien is van de gedane ingrepen. Microchirurgie zou dit moeten kunnen.

Zou iemand mij wat raad kunnen geven?

Ik dank u bij voorbaat.