1 post / 0 nieuw
Advies beugel negatief
Lady.kv
Offline
Laatst gezien: 10 maanden 3 weken geleden
Geregistreerd: 09/30/2019 - 20:21
door Lady.kv za, 02/29/2020 - 18:31
#1

Hallo,

Ik ben een tijd terug naar de ortho geweest ivm een kruisbeet. Hier heb ik foto's van laten maken en afgelopen Donderdag het behandelplan gehoord.

Nu zei hij dat het beter is om er niks aan te laten doen ivm dat het een kleine kruisbeet is en er verder niet echt iets zou veranderen.

Hij gaf wel aan dat ik met de de tandarts moet bespreken voor een knars splint ivm mijn hoge slijtage. Ik heb dit tegen moeten spreken ivm dat ik al een aantal keer bij de kaakfysio ben geweest en hieruit kwam dat ik niet knars of klem. Dan kwam het door mijn voeding, daar heb ik het maar bij gelaten.

Nu keek ik zelf even het behandelplan door en zag dat ik ook een diepe beet wou hebben (dit was niet besproken en ik wist dit dus pas toen ik het blaadje thuis door las).

Mijn vragen:
1. Is alles wat er op mijn behandelplan globaal geconstanteerd is, ook echt wat bij mij geconstanteerd is of gewoon random?
2. Zou ik het alsnog laten behandelen of het maar laten voor wat het is? Ik twijfel nog omdat hij het wel overtuigend zei, maar ik toch denk als het behandelt word merendeels van mijn problemen toch verholpen kunnen worden.

Heb een gedeelte van het plan hierbij gevoegd.

Alvast bedankt

Attachment: