6/9maanden beugel

Author:
lisah60
Posted:
vr, 10/15/2010 - 12:37
Hallo, ik ben een vrouw van 60 jaar. Mijn eerste beugel kreeg ik toen ik 8 jaar oud was. Mijn tanden werden na het beugelen er niet echt mooier op. In de jaren ´60 was het ´´not done´´ om als puber met een beugel te lopen. Dat veranderde toen ik op mijn 35ste een baan kreeg aangeboden in de VS. Hoppa, daar in de VS aan the brackets! 4 Tanden en kiezen getrokken. :smt010 Na 2.5 jaar stond het zaakje recht. Afijn, ik ben nu 60, en ik heb weer een overbeet-je. Ik heb gelezen dat je deze overbeet kan verhelpen met een 6 /9 maanden beugel. De oplossing voor mij? Ik moet vaak in het openbaar spreken en een spleet tussen mijn tanden plus overbeet is nou niet direkt een visitekaartje voor het bedrijf.. ik sta te popelen om naar een begripvolle orthodontist te gaan, wie kan mij helpen..aan een 6-9 maanden beugel??
BJN

6-9 maanden beugel

Die bestaat niet. Wel een beugelbehandeling die professioneel wordt gepland en aangepakt. Als je tanden niet al te moeilijk staan en je kaak werkt mee dan is het in die tijd te doen hoor!

Vraag in eerste instantie je tandarts om advies. Die weet hoe het gaat in de buurt. Je kunt ook een volwassen beugeldrager op straat vragen waar ze naar toe gaan voor hun behandeling, dat vinden ze eigenlijk altijd leuk, die aandacht.
vr, 10/15/2010 - 14:06 Permalink
Romy32

Je kunt ook een volwassen beugeldrager op straat vragen waar ze naar toe gaan voor hun behandeling, dat vinden ze eigenlijk altijd leuk, die aandacht.

Had ik ook best leuk gevonden, die aandacht.
Maar iedereen liep me straal voorbij :(
Eigen schuld, ik wilde zo nodig een witte.
vr, 10/15/2010 - 18:02 Permalink