45 en ik wil een beugel!

Author:
AnaninA
Posted:
do, 04/14/2011 - 19:49
Hallo iedereen!
Al een tijdje lees ik hier als gast met veel belangstelling al jullie beugelverhalen, en die hebben voor mij de knoop doorgehakt: ik ga het doen!
Tenslotte ben ik 'pas' 45, ik schaam me echt dood voor mn scheve tanden, en heb me laten vertellen dat ze alleen nog maar schever gaan staan.Ik werk veel met kinderen, en die zeggen regelmatig wat over mijn "vieze" tanden :o ...natuurlijk zijn ze niet vies, zelfs niet geel, maar wel schots en scheef, en dat maakt toch blijkbaar een nare indruk... :-?
Sinds ik de knoop heb doorgehakt kan ik haast niet wachten op mn eerste afspraak! Volgende week eerst naar mijn tandarts, ik weet dat een verwijzing niet nodig is, maar misschien weet hij een goede ortho voor mij, of heeft hij anderszins nog wat tips of info...( iemand van jullie misschien, die in Zeeland woont? Ik zoek er eentje in regio Middelburg)
Dus ik sta nog helemaal in de beginfase, maar dit forum lijkt me zo heerlijk om er niet helemaal alleen voor te staan...ik heb natuurlijk niet een stel vriendinnen die ook een beugel hebben! Ken eigenlijk niemand met een beugel op het moment...
Ik ga nog even geen foto zetten op mn eerste post...(jullie schrikken je dood :cry: ) ...maar dat ga ik natuurlijk nog wel een keer doen, het lijkt me zo leuk om de foto's te vergelijken naarmate de tijd voortschrijdt, en mn tanden steeds rechten te zien staan!
Maar ik loop op de zaken vooruit...wie weet, zijn er wel hele kaakoperaties nodig voor mij, en dan weet ik niet of ik het wel doorzet...de grens ligt toch wel bij een paar kiezen trekken...
Heel spannend dus nu allemaal!

Sorry voor mn lange verhaal, bedankt voor het lezen! Ondertussen blijf ik lekker jullie ervaringen lezen, jullie lijken al een beetje een soort familie geworden, ben heel benieuwd geworden hoe het met iedereen gaat!
veel groetjes!