3,5 jaar beugel, nog 1 jaar extra nodig voor kiezen?:(

Author:
sara15
Posted:
do, 06/28/2012 - 12:58
Beste,

Ik heb al 3,5 jaar een beugel, ben onlangs overgestapt naar een andere ortho, die zei dat het allang klaar had moeten zijn en dat hij het binnen 3 maanden wel af heeft. Dat zou over 5 weken zijn. Maar hij zei gisteren ineens dat de kiezen onder en boven niet op elkaar sluiten (dat klopt, zit nog ruimte tussen, maar dat is oud nieuws). En dat hij de brackets anders gaat zetten, en dat duurt nog een jaar extra!! Dus ik was behoorlijk teleurgesteld omdat ik aan het aftellen was, wil hem zo graag eruit hebben.
Nu zei hij het niet hoeft als ik niet wil natuurlijk, en dat de kiezen vanzelf wel indalen ofzo. Maar het kan dat ze dan scheef op elkaar gaan staan. Dus ik moet kiezen, hij zegt dat ik beter kan doorgaan zodat het echt af is. Maar het is een jaar extra en het kost me al zoveel.

Hebben jullie hier een mening over? Hij kon/wilde niets zeggen over de kans dat ze helemaal scheef gingen staan en hoe erg het nou is als dat ook echt gebeurd. Assistente had t over last met kauwen, maar voor het aangezicht zou het niets uitmaken.