zwarte driehoek

Author:
sun
Posted:
zo, 08/12/2007 - 20:45
Ik heb een aantal jaren geleden een beugel gehad tot mijn 18de jaar. Ik ben nu 22. Hierdoor zijn mijn tanden wel recht komen te staan maar nu is mijn tandvlees tussen mijn 2 voortanden opgetrokken. Hierdoor lijkt het alsof ik een spleetje heb maar mijn tanden komen op het einde weer bij elkaar. Hoe kan ik het ''spleetje'' laten opvullen op een goede en goedkope manier?

Doordat ik een paar maanden geleden met een harde tandenborstel had gepoetst trok mijn tandvlees bij mijn hoektanden weg. (Mijn tandarts heeft mij nu gewaarschuwd dat ik met een zachtere tandenborstel moet poetsten anders zou ik later problemen krijgen met mijn gebit.)
Nu zijn er kleine zwarte gaatjes bij mijn hoektanden. Het is bijna niet te zien maar als die ook goedkoop opgevuld kunnen worden zou dat mooi zijn.

wat voor oplossingen zijn er beschikbaar voor mijn probleem?
Roxanne

Hoi hoi,

Omdat wij niet via het beeldscherm naar je tanden kunnen kijken kan je misschien het beste naar je eigen tandarts terug gaan met deze vragen. Hij kan je dan ook goed beoordelen, en helpen! Als hij het wil opvullen zal hij waarschijnlijk Composiet gebruiken (wit vulmateriaal), en daarmee alles weer goed maken.

Vriendelijke groetjes en succes,

Roxanne! :smt006
ma, 10/01/2007 - 13:34 Permalink