Witte vullingen verkleurd

Author:
Marjj
Posted:
di, 05/27/2003 - 10:43
Hoi hoi,

Van mezelf heb ik vrij witte tanden, maar op voortanden voorzien van witte vulling (deels). De witte vullingen verkleuren door roken en theeaanslag. Hoe kan dit weer mooi worden? Ik vind het nogal een rotgezicht.....Al whitening tandpasta's geprobeerd, gepoetst met zout maar het gaat niet weg. Ja op de delen wat mijn eigen tand is, maar niet de vullinggedeeltes zeg maar. Je ziet dus echt waar de vulling zit zeg maar doordat deze verkleurd is op de voortanden.
Lieneke

Je kan je tandarts vragen om de aanslag van de vullingen af te schuren (polijsten. OP de vullingen komt meer aanslag dan op je tanden omdat de vullingen ruwer zijn; de kleur heeft meer houvast op een ruwer oppervlak.
di, 05/27/2003 - 18:29 Permalink
Marjj

Hoi Braces,

Bedankt voor je antwoord! Ik loop er eigenlijk heel lang mee.....Als het zo simpel is...waarom heeft de tandarts het niet spontaan aangeboden dan? Moet je echt specifiek ernaar vragen? Ik dacht dat de tandarts het zo even niet 123 kon doen...Maar ik mag volgende maand weer fijn terug, dus ik zal het er over hebben met hem. Groetjes Mar
di, 05/27/2003 - 22:28 Permalink
Lieneke

Weet de tandarts veel dat jij dit erg vindt. er zijn zoveel mensen die dit hebben er geen problemen mee hebben. Dus trek idd maar ff aan de bel tijdens de afspraak.
wo, 05/28/2003 - 17:52 Permalink