Witte vlekjes na bleken.

Author:
LotteZ
Posted:
zo, 09/09/2012 - 17:30
Hallo iedereen,

Ik heb een vraag over de witte vlekjes op mijn tanden die zijn ontstaan na het bleken. Ik ben ongeveer 18 dagen geleden begonnen met de Crest Whitestrips Advanced Vivid. Ik hoor deze strips elke dag aan te brengen voor een half uur lang. Ik heb al fantastische resultaten bereikt!

Gister avond nadat ik klaar was met mijn half uurtje, haalde ik de strips er af en viel mij op dat ik witte vlekjes op mijn laterale tanden boven heb. Ik heb hier nooit eerder last van gehad met de strips en ik heb nooit eerder vlekjes op mijn tanden gehad voor dat ik met de kuur begon. Nou heb ik in de bijsluiter gelezen dat deze vlekjes "dehydratie" vlekjes zijn en ze horen binnen 2 a 3 uur verdwenen te zijn.

Hier komt het probleem. Ze zitten er nu dus nog steeds.. Deze vlekjes zijn witter dan de rest van mijn tanden. Ze lijken een beetje op fluorosis vlekjes. Om een beetje een idee te krijgen.. Ik heb nu dus nog 3 / 4 strips over. Hier heb ik uw advies nodig. Zullen de vlekjes vanzelf verdwijnen of in blenden met de rest van mijn tand kleur? Zal ik de kuur afmaken of afbreken? Als ik door zou gaan worden de witte vlekjes dan nog witter (blijft er dus het verschil ontstaan tussen vlekjes en de rest van mijn tand kleur)? En kan ik hier zelf nog wat aan doen met een bepaald product om de vlekjes te verminderen?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lotte
LotteZ

Bedankt voor uw reactie.

Heb de strips in America gehaald terwijl ik daar op bezoek was. Dus contact zal waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan. Heeft u enig verder advies voor mij qua afbreken / doorgaan, of dat ik kan verwachten dat ze langzaam in zullen blenden?

Dank,

Lotte
zo, 09/09/2012 - 19:03 Permalink