welke tandpasta in mijn specifiek geval

Author:
g1975
Posted:
ma, 02/13/2012 - 15:45
Hoop dat iemand me kan verder helpen, want er zijn zoveel soorten op de markt dat ik het zelf niet meer weet.

Ik zoek iets wat werkt voor tanderosie ( de bovenste randjes van mijn snijtanden zijn nl grof aan het worden), maar heb al jaaaaaaaaaren gevoelige tanden en iets tegen gaatjes. Zelf gebruik ik elmex, maar had het idee dat ik bij sensodyne meer geholpen was, alleen weer niet voor de erosie. Tja welke raden jullie aan? Mijn tandarts zegt dat alle tandpasta;s goed zijn.
fransaki

sensodyne proglasur misschien? Verder gewoon proberen, anders kun je tegen de gevoeligheid nog dieptrekmalletjes laten maken (beetje zelfde idee als bij bleken) waar je bv gc toothmousse of acp (soothe van polodent) in kunt doen en dan mee slapen. Kost je wel malletjes (iets van 100 euro) + 15euro tubetje gc of iets van 7 euro soothe.
ma, 02/13/2012 - 19:27 Permalink
g1975

dankje fransaki, zal die eens proberen

nou mijn tanden zijn niet al te best, ben zelfs aan een gebit aan het denken, ze zien er heel mooi uit, die wat ik nog heb, maar ieder jaar heb ik 1 of 2 ontstekingen die zelfs met een apex niet willen genezen, mis nu een aantal kiezen, heb een plaatje, en vrees dat er de komende maand weer een kies eruit gaat, begin alweer zeurende pijn te krijgen sinds een paar dagen, dus even afwachten hoe zich dit ontwikkelt
ma, 02/13/2012 - 19:45 Permalink