welke boeken? .

Author:
chlorophill
Posted:
wo, 10/29/2003 - 12:52
Als dat werkelijk in een boek zou staan is dat wel een erg bekrompen uitleg. de metalische vorm is in damp schadelijker dan bij ingestie omdat zij via slijm vlies sneller en better opgenomen worden lijkt mij....MAAR het is een leugen dat het niet op word genomen.. dat gebeurd wel degenlijk alleen minder dan bij damp,,dat wel... Behalve als iemand een zweer in hun darmen of andere afwijking heeft dan kan het blijven hangen en nog meer in het bloed worden opgenomen.

Trouwens bij het islikken van vooral puur metalisch kwik(dus nog erger dan vullingen) lijkt het mij ook dat gezien de temperatuur daar binnen er aardig wat kwik dampen ontstaan in de darmen.. en dat het geen mooi druppeltje kwik zal blijven .. ik vraag me af of darmen dan niet ook weer die dampen op gaan nemen.?.

Een maal in het lichaam hoopt het op in de weefsels en vooral de hersennen, waar het meestal alleen maar meer dan minder kan woorden.


Ik heb al zo een 7 jaar bepaalde klachten
ik heb toen een aantal keer metalisch kwik binnen gekregen,maar ik lag destijds de link er niet mee.dit zou denk ik heel goed de oorzaak kunnen zijn geweestvan mijn klachten.
Ook ging het veel slechter met mij sinds ik vullingen erbij kreeg.