Wat te doen met mijn voortanden

Author:
Kimma1992
Posted:
wo, 12/10/2014 - 13:59
Goedemiddag,

Oké mijn verhaal.

Gevoelige tanden in elke tand zit wel 1 of meer vullingen.
Onder zijn de kiezen het slechts en boven de tanden.

Nu zijn mijn voortanden al ongeveer 4 keer,opnieuw gevuld omdat je de vulling blijft zien of omdat de vulling er weer uit is geklapt. Voortanden zijn heel erg lelijk daardoor. Nu komt er net onder de vulling weer een gaatje wat betekend een nog grotere vulling.
De hoektanden hebben beiden in het zicht ook gaatjes die gevuld moeten gaan worden. En tussen voortand en de tand ernaast zit ook weer een gaatje. Het is dweilen met de kraan open
Poetst netjes 2x per dag. Als ik al frisdrank drink is het met een rietje. Maar toch je ziet ze tevoorschijn komen.

Het komt er op neer ik lach niet meer want het ziet er niet uit. En aangezien ik in april ga trouwen wil ik wel kunnen lachen.

Nu ben ik op het punt beland om de 6 tanden in mijn bovenkaak eruit te laten trekken. (Het liefst alles maar dat zou de tandarts vast niet goed vinden).

Maar wou eens informeren of iemand er nog een briljant idee voor heeft? En kun je ipv de 6 tanden daar een frame prothese kwijt?mof heb je dan niet genoeg hou vast?
vV

ik zou dan wel de volgorde omdraaien. Wil wel eens weten waarom die gaatjes blijven ontstaan. Oorzaak zit meestal in voeding. Ik zou ook wel eens willen weten waarom vullingen eruit breken. Knarsen wellicht? dan ga ik ook niet zomaar kronen maken.

Eerst weten wat de oorzaak van de problemen is, want dat staat in direct verband met de oplossing.
wo, 12/10/2014 - 17:50 Permalink