Wat kan er aan gedaan worden?

Author:
Kimm3tjuh
Posted:
vr, 04/21/2006 - 18:26
Hoi,

Mijn vriend is 22 jaar is al sinds zijn 15e niet meer bij de tandarts geweest. Zijn gebit is er slecht aan toe. Hij mist verschillende kiezen en tanden en wat er nog zit is behoorlijk rot. In eerste instantie zou je dus zeggen; "Alles eruit en een kunstgebit". Maar hij is nog zo jong en ik vraag me af of er ook andere oplossingen zijn. Het liefst ook iets wat in verschillende stappen kan, om de kosten binnen de beperkingen te houden. Hij heeft al een redelijk bedrag gespaard, maar het is zo moeilijk om ergens een prijslijstje te vinden wat duidelijk is. Er staat wel vanalles op internet, maar wij weten van de helft niet wat het inhoud.

Wie weet wat hij eventueel eraan kan laten doen?
minique

Eigenlijk valt er niet zomaar iets te zeggen wat er moet gebeuren of gedaan kan worden. Over het algemeen is er heel veel mogelijk tegenwoordig in de tandheelkunde en mensen zien het vaak negatiever in dan het in werkelijkheid is.
Het beste kunnen jullie op zoek gaan naar een tandarts, die een controle laten doen en een offerte laten opstellen.

Ik vraag me af waarom je vriend zo lang niet bij een tandarts is geweest. Komt dat door angst?
Je kunt hier (onderdeel van tandarts.nl) onder specialismen ook 'angstige patiënten' aanvinken. Dan krijg je een overzicht van tandartsen die zelf hebben aangegeven goed met angstige patiënten te kunnen omgaan.

:smt006 Monique
vr, 04/21/2006 - 18:47 Permalink