Waar kan ik cerec-3-kronen laten zetten??

Author:
Jeffrey86
Posted:
zo, 07/17/2005 - 21:19
Hallo,

ik las net op het forum het volgende verhaal:

Er zijn gisteren bij mij 6 kronen (voortanden) geplaatst via de Cerec 3 methode. (Tandarts maakt de eigen tand kleiner, maakt foto, deze foto gaat rechtstreeks naar computer, tandarts bewerkt (indien nodig) de door de computer aangegeven kroon. Wanneer deze klaar is wordt het naar een machine gestuurd die de kroon direct slijpt. Je krijgt dus geen noodkroon, maar direct de goede kroon. Ik moest er om 9.15 uur zijn en om 14.15 uur waren de 6 kronen geplaatst. Het ziet er erg netjes uit


Ik heb zelf 4 kronen nodig, en deze techniek klinkt mij als muziek in de oren. Vooral het feit dat ik niet eerst een maand of langer met noodkronen hoef te lopen.
Kan iemand mij vertellen waar de dichtsbijzijnde tandarts voor mij (woon in den helder) zit, die beschikt over de cerec-3-techniek?

Alvast bedankt,

Jeffrey
de digitale tandarts

Cerec 3 is misschien wel snel klaar, maar ook eenheidsworst..

Als ik u was zou ik een tandarts vinden die of hele mooie noodkronen kan maken, of een arrangement heeft met een tandtechnieker dat het bijv. dezelfde dag (of binnen een week) af is.
zo, 07/17/2005 - 22:22 Permalink
Haas

Ik heb het laten plaatsen en er is wat mij betreft niets mis mee. Wat vindt u er niet goed aan dan?? Dit is de eerste keer dat ik dit hoor. :(
ma, 07/18/2005 - 05:17 Permalink