VS verder/chloorhexidine

Author:
Lieneke
Posted:
zo, 05/02/2004 - 18:13
Ja was er zelf ook blij mee!
Heb het idee dat ze in Amerika met bepaalde dingen al veel verder zijn!
Lieneke

Nou ik las net dat er een soort van Chloorhexidine blaadjes zijn die je in een pocket kan stoppen....lijkt mij beter werken dan gel!
ma, 05/03/2004 - 21:33 Permalink
Lieneke

Dat de ontwikkeling daar op sommige tandheelkundige gebieden voorloopt. Maar op sommige tandheelkundige gebieden lopen wij weer voor. Zo kan je dus leuk van elkaar leren!
di, 05/04/2004 - 11:47 Permalink
crucio

Hm maar is dat niet op bijna alle gebieden dat amarica veel verder is? In mijn stage plaats laten we soms zelfs dingen van uit america overbrengen en dan met name een soort cement voor ehm stiften te plaatsen weet de naam ff niet maar het werkt echt super is voor opbouwingen enz. Het werkt echt super.

Maar die perio dingen zou dat echt werken? En wanneer komen ze hier op de markt want als het werkt neem ik aan dat het ooit (over tig jaar) ook in nederland komt of niet? Of je kan het misschien ergens bestellen.

En btw heb nog een vraagje waar kan je eigenlijk het beste de opleiding mh volgen nijmegen of amsterdam? of maakt het niet veel uit?

groetjes cruc
do, 05/06/2004 - 15:30 Permalink
Lieneke

Chloorhexidine werkt wel, maar in hoeverre is niet (goed) bekend.

Waar je het beste kan studeren...ik ben niet zo tevreden over Nijmegen. Amsterdam schijnt iets soepeler te zijn. Maar dat ik niet met zekerheid zeggen omdat ik daar niet gestudeerd heb.
do, 05/06/2004 - 16:39 Permalink
Gertjan

Een mondzorgkundige in opleiding.

Ik heb goed nieuws voor de liefhebbers van gadgets, goodies en al het andere moois op tandheelkundig gebied. Als je via google zoekt op "periochip" (dit is de naam van die CHX-applicatie-plaatjes) kom je vanzelf bij de site van YORIS. Zij importeren vele zaken.
Succes met zoeken!
vr, 04/21/2006 - 01:11 Permalink
fransaki

Periochip is gewoon te bestellen, ik heb het reeds een maand in mijn praktijk. Verder met het met de ts eens dat je voor de tandheelkundige goeroes in amerika moet zijn.
do, 04/27/2006 - 22:52 Permalink