Voortanden korter door plastic bitje?

Author:
loela
Posted:
do, 05/05/2011 - 12:21
Hallo Mensen,

Sinds een week heb ik ivm mijn tandenknarsen en tanderosie een plastic bitje gekregen voor snachts. Ik heb hem trouw in gehad en merk ook zeker wel verschil. Het is misschien raar maar 1 van mijn voortanden staat nu rechter (kan dit door het bitje komen?). Ook heb ik het gevoel dat mijn voortanden nu iets korter zijn.. is dit mogelijk door een plastic bitje of haal ik me nu dingen in het hoofd die niet waar zijn?

Alvast bedankt voor hulp

Milou
vV

wat voor bitje heb je. over de hele kiezenrij of een zgnd NTI alleen op de voortanden? als het de laatste is niet meer indoen en een vragen om een conventionele splint over de hele rij, want die NTI dingen is inmkideels geblken geen indicatie voor te bestaan, alleen maar risico`s oa/mn op vervelende orthodontische bijwerkingen.
do, 05/05/2011 - 17:46 Permalink
loela

Hallo,

Heel erg bedankt voor je snelle berichtje, maar ik heb een plastic bitje voor de hele bovenkant dus niet alleen de voortanden.
Maar als het wel een bitje is voor de hele bovenkant, is het dan helemaal niet schadelijk en kunnen de bovenstaande dingen in principe niet gebeuren?

dankjewel
Milou
do, 05/05/2011 - 18:14 Permalink