Voortanden inkorten

Author:
Festher
Posted:
za, 02/10/2007 - 10:54
Hoiii allemaal,

Super zeg... zo'n forum. Ik ben me namelijk aan het verdiepen in het afslijpen/bijschaven van m'n voortanden. Maar durf daar niet echt over te beginnen bij m'n tandarts: alleen als ik heel zeker weet dat ik het wil. Een paar jaar geleden ging hij namelijk heel hard lachen toen ik zei m'n tanden te willen bleken. Wat ik op zich wel begrijp: erg dramatisch verkleurd zijn m'n tanden helemaal niet :D maar ik geef nu eenmaal om m'n uiterlijk. En m'n tanden horen bij het totaalplaatje: zien deze er goed uit,voel ik me ook beter.

Nu zijn mijn voortanden een stukje langer dan de overige tanden, en ik zou het zóveel mooier vinden als deze in een rechte lijn met de rest zouden lopen (er zit ook een lelijk ribbelrandje aan de onderkant).

Kan iemand mij vertellen hoe duur dit ongeveer is?
En of je bij een klein stukje inkorten ook al last krijgt van overgevoeligheid (waar ik over gelezen heb op andere plaatsen in dit forum)?

Ik hoop écht dat iemand me helpen wil!
Newtan

Ik kan het me wel voorstellen, wat je wilt.
We doen het maar zelden, maar het kan geen kwaad voor je gebit.

Wat ik zelf eerst doe, is met een watervaste zwarte stift aftekenen wat er eventueel af zou gaan. Dan nog eens kijken in de spiegel. Nachtje over slapen (maar dat heb jij al gedaan) en dan doen. Tandartsen zijn van nature meestal voorzichtig, dus een slecht resultaat hoef je niet te verwachten.

Vraag eens of je tandarts ook Opalesense Now in huis kan halen. Dat is simpel, effectief en goedkoop bleken. Er zijn nog meer merken, maar die ken ik niet goed.
ma, 02/12/2007 - 10:51 Permalink