Vitint.. bekend ?

Author:
Camael
Posted:
wo, 08/24/2005 - 00:16
Er is een tandpasta en een spoelmiddel op de markt van Vitint (http://www.vitint.com). De producten zijn best prijzig en heb ze een keer gebruikt bij iemand anders. Ik moet zeggen dat het een schoon en fris gevoel gaf.
Werking:
Beide producten danken hun werking aan de unieke Ardox-X technologie, dat actief zuurstof bevat. In de Ardox-X technologie komt dit actief zuurstof gedoseerd en gedurende langere tijd vrij. En dit heeft een positieve invloed op de schadelijke bacteriën in de mond.

Mijn vraag is aan de tandartsen en mondhyg. op dit forum of zij bekend zijn met dit product aangezien Vitint claimt dat het juist ontwikkeld is door NL tandartsen. Is dit een veilig product ?

Alvast bedankt !!
keno

Vandaag heb ik Vitint Tandgel aangeschaft. Iemand ervaringen met dit product? Op de verpakking staat dat deze tandgel aanbevolen wordt door tandartsen, is dit daadwerkelijk zo?
Groetjes Keno
za, 11/05/2005 - 16:32 Permalink
de digitale tandarts

Vitint is geen bekend product onder tandartsen en ik vraag me af of het ook echt wordt geadviseerd.

Als je een tandpasta wil tegen bijv. tandvleesontsteking dan kan je beter colgate total nemen, aangezien uit meerdere studies blijkt dat dit toch wel enig effect heeft.

Met vriendelijke groet.
za, 11/05/2005 - 17:02 Permalink