verschil tussen glamsmile en lumineers

Author:
nazile35
Posted:
do, 11/06/2008 - 21:32
Hoi allemaal
Ben opzoek naar een manier voor mooiere tanden, en kwam glamsmile en lumineers tegen :roll:
Nou zou ik graag van deze beiden het verschil willen weten :smt017 Welke is beter
Nou groetjes en hoop dat ik goede antwoorden krijg
perfectsmile

Glamsmile is een Belgische vinding om facings in 1 keer te plaatsen. Dus niet per tand, maar in een soort bitje waarin de facings al zijn voorgeplaatst. Hoewel wij hier wat ervaring mee hebben (perfectsmile), waren wij zelf niet erg onder de indruk van de kwaliteit. De vinding op zichzelf was wel interessant.

Inmiddels heeft Lumineers de manier van plaatsen in licentie genomen, hetgeen toevallig dit weekend zal worden geintroduceerd. Wellicht zullen de bekende Lumineers facings (die overigens erg mooi zijn), in de tray worden toegepast. Ook kan het zijn dat de Glamsmile facings onder de naam van Lumineers worden uitgebracht. Dat zou naar ons idee jammer zijn (de kwaliteit van de facings vinden wij minder).

Kortom ik zou dit even afwachten en op basis van de dan beschikbare informatie een keus maken. Nogmaals toch nog vermelden dat de Lumineers facings zeker erg mooi zijn en heel goede resultaten geven. Tot nu toe hebben wij geen beter product van porselein gevonden. Bij Lumineers hoeft ook meestal niet een deel van je tanden te worden afgeslepen. Dit omdat de facings extreem dun zijn (0.2 - 0.3 mm).

Meer info op internet en kijk ook eens op de website van Lumineers.

P.S. Ook composiet facings geven mooie resultaten. Wij werken hier veel mee. De prijs is aanzienlijk lager, wel is porselein duurzamer. Dit omdat deze praktisch niet verkleuren. Dat is zeker een punt van aandacht indien je bijvoorbeeld rookt (hoewel stoppen daarmee natuurlijk een nog betere optie zal zijn).

P.S. 2 Overleg vooral ook met je tandarts om een goede afweging te maken. Deze kent jouw persoonlijke situatie en kan daar het best een advies over geven. Facings plaatsen is zeker niet iets dat je 'even tijden de lunch' zou moeten doen!

Mvgr,

Jesse Bartels
* site verwijderd door beheer*
vr, 11/07/2008 - 00:01 Permalink
nazile35

Hoi
Bedankt voor je informatie.
Mijn gedachten gaan voor lumineers, nou hoor ik hier en daar prijzen vanaf+- €450,00 per tand?? :o :o
En aan mijn eigen tandarts vragen :smt017 nou nee hij is nog steeds van de tandartsen die nog in de verleden tijd zijn.
:smt017 :smt017 het enige hij is heel vriendelijk dat is 1 van de redenen dat ik nog bij hem blijf, want ja.... tandartsen zijn toch niet 1 van mijn favorieten :oops:
En nu is het voor mij ook heel belangrijk om meteen DE GOEDE te vinden, ja hoor en lees ook verhalen over BLUNDERS :smt014 .
Ze hebben waarschijnlijk bij mij dichtbij wel een tandarts die lumineers doe maar eerst ga ik goed informeren ik rij liever wat kilometers langer dan bij de eerste de beste langs te gaan.
Bedankt!!!
Ook zou ik graag informatie willen hebben van mensen die dit al gedaan hebben.
vr, 11/07/2008 - 09:23 Permalink
vV

Mijn gedachten gaan voor lumineers, nou hoor ik hier en daar prijzen vanaf+- €450,00 per tand??
daarvoor maak je ook perfect maatwerk individueel vervaardigd en state of art geplaatst.

ja hoor en lees ook verhalen over BLUNDERS .
dat is gebruikelijk op dergelijke fora zoals dit er ook 1 is, je leest alleen de problemen. slechts weinigen schreeuwen van de daken wat er goed gaat. ook als mensen naar tevredenheid beantwoord zijn en geholpen komnt er slechts zelden een update, helaas. Mensen-eigen denk ik maar wel jammer.
vr, 11/07/2008 - 13:46 Permalink