Verkeerd geplaatste etsbrug

Author:
onzeker321
Posted:
di, 12/23/2014 - 20:03
Beste tandarts(en),

Het is momenteel al weer een jaar geleden dat ik een etsbrug het laten plaatsen op mijn linkerhoektand (op de foto rechts) aangezien ik daar van nature nooit een tand heb gehad. (Ook geen klein stukje tand, louter tandvlees)

Ik ben er nooit tevreden over geweest omdat de vorm, kleur, en het tandvlees niet goed aansluiten op mijn andere tanden. Ik ben al meerdere malen bij mijn tandarts terug geweest om te vertellen wat mij dwars zit maar hij verteld mij steeds hetzelfde: dat hij er niks aan kan doen en ik maar 4 jaar moet wachtten op een implantaat (aangezien ik dan 21 ben). Toen ik dit hoorde stortte mijn wereld in, ik vind het echt verschrikkelijk..

Ik heb tot op heden nog nooit voluit durven lachen omdat ik me schaam voor mijn etsbrug, ik ben er totaal niet tevreden mee en heb er alles voor over om eindelijk eens tevreden over mijn gebit te kunnen zijn..

Anno eind 2014 moet er toch een oplossing zijn? Ik heb sterk het gevoel dat mijn klacht niet serieus wordt genomen terwijl ik er bijna elk minuut van de dag aan moet denken..

Met heel mijn hart hoop ik dat jullie een oplossing voor mij hebben / een goeie ervaring met een tandtechnicus die een hoektand kan namaken precies zoals mijn natuurlijke hoektand.

Foto van het probleem http://oi62.tinypic.com/2upv6ex.jpg

Alvast bedankt:
Lieneke

Lieve onzeker, ik heb eerst je foto bekeken, toen pas je bericht. Ik zag eigenlijk niks op de foto. Ik schrik dus enorm dat dit je leven beheerst. Dat is echt niet goed. Je weet best dat er ergere dingen, maar toch hou je je hier erg mee bezig. Ik vrees dat je jezelf op een andere manier ziet dan dat je daadwerkelijk eruit ziet. Ik raad je daarom aan om hulp te zoeken. Vast niet het antwoord dat je wilde...maar wel een heel eerlijk antwoord.
wo, 12/24/2014 - 10:09 Permalink
vV

foto is ook best wel vaag...
Dat implantaat kan wellicht wel eerder trouwens...
Misschien eens tijd voor een second opinion.
Er zijn kunstenaars die met composiet zoiets heel mooi kunnen krijgen zonder dat er een compleet nieuwe etsbrug gemaakt moet worden, hoewel dat laatste ook zon ramp niet is.
wo, 12/24/2014 - 10:53 Permalink