Veneers te wit? Wat vindt u?

Author:
alskiespijn
Posted:
zo, 01/22/2012 - 13:12
Ik heb enkele maanden geleden veneers (of eigenlijk lumineers) laten plaatsen en was erg blij met het resultaat. Ik had daarvoor erg scheve tanden en veel ruimte ertussen en deed het eigenlijk niet voor de kleur. Doordat ik alleen boven 10 stuks heb laten plaatsen, is er wat kleurverschil met onder. Ik vond op internet een voorbeeld waarvan de situatie 'na' aardig overeenkomt met mijn gebit (ik krijg namelijk mijn eigen foto er niet op):

http://www.mondverzorging.com/images/LumineersResultaat.jpg

Mijn vraag is eigenlijk hoe ik dit kan rechttrekken. Ik heb al wat gebleekt met zo'n thuissetje, maar eerlijk gezegd vind ik mijn bovengebit gewoon te wit. Iemand tips, of vindt niemand het verschil in bovenstaand voorbeeld storend?
mecánico para …

ik sluit me aan bij de bovenstaande eigenaar van lumineers. onderkaak bleken is geen probleem. maar persoonlijk vind ik dit echt niet fraai. zo wit is mijn badkamertegel. maar goed, ze zitten er dus al weer even op = einde discussie over hoe en wat de tandarts moet doen.
zo, 01/22/2012 - 13:50 Permalink
alskiespijn

Ik heb zelf de ervaring met lumineers dat de kleur een klein beetje "bijtrekt"
heb ook ondertanden laten bleken


Moet ik dan denken aan een maand of een jaar? Het is nu zes maanden geleden, dus zijn ze wel aardig "bijgetrokken" denk ik?

Met dat bleken heb ik het idee dat ik na een maand qua kleur weer terug bij af ben, dus dat ik de rest van mijn leven twee keer in de maand met zo'n bitje moet gaan slapen. Wat is jullie ervaring daarmee?
zo, 01/22/2012 - 14:48 Permalink