Vampiertanden (alweer)

Author:
shizzle
Posted:
do, 12/04/2008 - 14:24
Hallo allemaal!

Ik heb twee threads gevonden die hier ook over gingen, maar die beantwoordden mijn vragen eigenlijk niet.

Is het mogelijk om opzet hoektanden te laten maken? Ik bedoel het soort dat je dan gemakkelijk op je eigen, onaangepaste hoektanden kunt schuiven en er ook weer gewoon vanaf kunt halen na een uurtje / een dag.

Ik weet dat Dnash dit soort tanden maakt, maar ik heb nergens info kunnen krijgen over hoe tevreden nederlandse klanten zijn, en ik wil dan toch liever zekerheid en echt tanden die ook mooi uitzien en gewoon op die van mij passen. Worden deze tanden bijvoorbeeld van porselein gemaakt? Een soort acryl? (ik wil absoluut geen vaste witte vulling, ik kan me niet indenken dat het altijd hebben van vampiertanden goed voor tand of kaak is)

Alvast heel hartelijk bedankt!
TechniekerJeetje

Hey shizzle,

De gemiddelde tandtechnicus heeft de vaardigheid en de materialen (kunsthars/ Composiet) wel in huis om mooie vampiertanden te maken. Ik heb dit voor mijzelf ook wel eens gedaan. (Kunsthars) Succes gegarandeerd met haloween!

Je zou eens aan je tandarts tandarts kunnen vragen of hij eens wil overleggen met zijn technieker. Met een afdrukje en wat tijd is er heel veel moois te maken wat je zo los over je eigen hoektanden heen kunt schuiven en er dus ook weer zo vanaf kunt halen als een soort hulsje zeg maar!

Groet en zo
Jan Jaap
vr, 12/05/2008 - 00:10 Permalink