tussentijdse facing porselijn.. lelijk?? of valt mee??

Author:
bel
Posted:
vr, 09/15/2006 - 10:09
hey ik krijg de 26e twee facings op mn voortanden van poselijn.
Alleen heb ik dus opnames voor tv de 28e. Mijn tandarts heeft aangegeven dat ie na de preperatie 2 tussentijdse plaatjes plaatst zodat het niet te gevoelig is maar nu vraag ik me af.. hoe zien die dingen eruit?? ik moet namelijk 2 weken wachten en ik moet ook gewoon werken.. kan ik me gewoon vertonen of niet??

x
robinson

Ja hoor,zal van tevoren een afdruk maken en na het afslijpen van de tanden mbv.deze afdruk de "noodplaatjes" maken.
Ipv.porcelein zijn deze van kunsthars.
vr, 09/15/2006 - 12:46 Permalink
bel

hey hey.. ik ben vandaag geweest.. viel tot nu toe alles mee.. ze hebben er een laagje overheen gedaan.. witte vulling..
Nou het ziet er echt niet uit vind ik hoor.. ze zijn korter dan ze moeten worden en de kleur is ook anders.. veel minder wit.. en omdat mijn tand iets scheef stond moesten ze nu zo slijpen dat de een ietsjes korter is.. ik weet zeker dat als de facings eromheen zitten het mooi word.. maar nu moet ik nog wel twee weken zo lopen met te korte gele tanden.. nu denk ik ff van.. kut.. waar ben ik aan begonnen..
ik houd jullie op de hoogte
di, 09/26/2006 - 11:29 Permalink
bel

het witte laage was eraf gevallen waardoor mijn tanden wel ff 2 dagen heel gevoelig waren.. maar het zag er opeens normaal uit haha.. die witte vulling was eigenlijk te gelig voor min kleur en vooral omdat je ff moet wennen was het schrikken zoals je leest bij mijn vorige topic.. maar nu moet ik zeggen... het ziet er allemaal prima uit! En over anderhalve week gaan ze erin! ben zo benieuwdjullie horen het!
gr
vr, 09/29/2006 - 14:38 Permalink
HiWi

Ben zelf aan het wachten op de porseleinen facings voor 4 voortanden. Hoewel de tandarts me beloofd had dat de noodoplossing best te doen zou zijn, ben ik toch maar niet gaan werken. Jammer van mijn kostbare verlofdagen... Ik vind het niet om aan te zien: de éne tand groot, de andere klein. Het voelt heel ruw en ik durf er eigenlijk nauwelijks mee eten. Het gevolg is dat ik nu helemaal ook geen vertrouwen meer heb ik de definitieve oplossing met de porseleinen facings.

Hoe vallen die bij jou mee?
En een vraagje: kan je daar weer alles mee eten (ook stokbrood bijvoorbeeld)? Poets je nog elektrisch?
ma, 12/18/2006 - 15:26 Permalink