tegen elke prijs

Author:
wiehie193
Posted:
di, 10/14/2008 - 14:39
Ik vraag me of zo'n beetje alles mogelijk is, maar dan ZONDER beugel. Kaakoperatie, kronen, wat ook maar nodig is. Kan het dan zijn dat je nooit een beugel hoeft te hebben?
vV

Zolang je genoeg geld hebt: ja.

nogal een kort door de bocht reactie, en bovenal niet juist. Nee niet alles is zonder orthodontie goed op te lossen . Juist een kaakoperatie vereist orthodontie, vooraf en achteraf meestal zelfs. Er is namelijk niet zo exact te opereren dat je alles 100% strak op elkaar krijgt. Eventueel zou een discrepantie achteraf indien die klein is met composiet of andere zaken gecorrigeerd kunnen worden, maar dan heb je het echt over kleinere afwijkingen. En die zijn dan wel inferieur aan een ortho behandeling.
di, 10/14/2008 - 16:02 Permalink
vV

Als je nou voor een ton implantaten laat zetten?
krijg je alleen nooit op de goede plek... en laten we wel wezen, zo`n vraag is natuurlijk alleen maar theoretisch. want ik denk dat iemand die het zou willen geen behandelaar kan vinden die eraan meewerkt...
wo, 10/15/2008 - 08:21 Permalink
Xalon

Ga nou eerst eens een miljoen verdienen.
Tegen de tijd dat je dat kunt, stel je andere vragen en weet je ook hoe wij ons voelen :wink:

Frank


'Tegen elke prijs', ik neem aan dat 1 miljoen eronder valt.
wo, 10/15/2008 - 18:56 Permalink
wiehie193

Nou weet je wat t is, ik ben sinds de financiële crisis een btj zuinig op mn miljoenen. Dus ik zou t liever op een iéts wat goedkopere manier oplossen :wink:
Ik heb t trouwens niet over een enorme onderbeet. Ze staan zeg maar een btj op elkaar, en de tanden van mn bovenkaak zijn korter dan hoort dus ze zijn wat naar binnen gaan staan. Mn grootste zorg zijn mn 6 voortanden en ik wil alles doen BEHALVE een beugel.
wo, 10/15/2008 - 19:04 Permalink
vV

Als iemand jou nou 1 miljoen euro bied? Lijkt me sterk dat je nee gaat zeggen.
dan zeg ik idd nee (er is meer dan alleen geld op deze wereld, mede reden waarom ik de vrijdag niet werk) en ik regel voor degeen die mij dat biedt voor zoiets gelijk een doorverwijzing naar de psychiater...en misschien gelijk een voor degeen die denkt dat voor geld daadwerkelijk alles te koop is.
do, 10/16/2008 - 08:05 Permalink