Te donkere facings?

Author:
suzannemooij
Posted:
ma, 04/15/2013 - 10:41
Ik heb sinds Januari nieuwe facings, de 4 voortanden. Nu heb ik al meedere keren gehoord dat ze er wag geelig en donker uitzien. Zelf ga je er dan ook mee opletten. Wat is jullie mening?
Attach
fransaki

Op deze foto lijkt het verloop richting tandvlees wel wat gelig als je vergelijkt met kleurverloop op hoektand. Is inderdaad moeilijk te beoordelen op foto/computerscherm, ik zou zeggen : ben je er zelf tevreden mee , en is het je waard om weer opnieuw te laten vervaardigen?
ma, 04/15/2013 - 19:45 Permalink
suzannemooij

Ik zou erg graag de tanden witter willen hebben. Alleen heb ik nu nog steeds gevoelige tanden en nog steeds moeite met het eten van harde dingen, ruim 6 maanden na dato.

Is het niet mogelijk om facings over facings heen te plaatsen, zodat niet weer mijn eigen tand helemaal bloot komt te liggen en er weer een beetje van het glazuur af gaat? Mijn eigen tanden zijn al stokjes... Tijdens de laatste plaatsing ben ik naar de wc gegaan en zag tot mijn schik dat mijn eigen tanden iniminie zijn gemaakt, Dit was nodig voor ruimte zei de tandarts, maar ik wilde juist facings omdat er niet zoveel van het eigen weefsel af zou worden gehaald. Tja.. ben er dus ingetrapt en heb nu elke dag pijn scheuten.

Deze facings zijn ook flinter dun/ de vorige heel erg dik, misschien als er iets over heen wordt geplaatst, is de bescherming ook wat dikker en minder gevoelig?
di, 04/16/2013 - 10:31 Permalink
vandereijken

Ik lees in je berichtje dat je nog steeds gevoelige tanden hebt.....Het is nu november. Is dat nog zo? Ik heb in september 6 facings op mijn voortanden laten plaatsen. Ze zijn prachtig, maar heb veel pijn. Ik kan er ook niet mee eten:(
za, 11/16/2013 - 09:09 Permalink