Tanderosie voortand

Author:
Harriot
Posted:
vr, 11/14/2014 - 00:14
Beste Leden,

Ik heb een klein beetje erosie op 1 voortand waardoor deze wat doorzichtiger is geworden dan de andere voortand. Ik vroeg me af of jullie een tandarts weten die met Nano composiet een klein laklaagje achter de ene voortand kan zetten zodat deze niet meer doorschijnt. Wie o wie kan me helpen, alvast bedankt! Ik ben op zoek naar een zeer deskundige tandarts.

Groetjes,

Harriot
vV

dat moet iedere tandarts inderdaad kunnne...Als er rumte voor is, probleem met erosie is vaak dat alle ruimte die er ontstaat weer dichtgroeit, en je dus zeker bij snijranden vaak te weinig ruimte hebt om iets met toekomst te maken.
Ik neem aan dat de oorzaak inmiddels wel onder controle is.
En waarom speciaal nano composiet?
vr, 11/14/2014 - 10:51 Permalink
Harriot

Weten jullie geen top tandarts in noord of zuid holland?

Nano composiet blijft gladder en de tong zit er natuurlijk ook tegenaan. Het oude stukje is inderdaad al afgesleten, dus echt veel ruimte zit er denk ik niet.

Mvg,

Harriot
vr, 11/14/2014 - 15:39 Permalink
forcoolstuff

Kan iemand me uitleggen wat er precies gebeurt bij een behandeling bij beginnende tanderosie onderaan de tanden? Men plaatst er een stukkje kunststof achter zodat de tand niet langer doorschijnend is of hoe werkt dat precies? Wat zijn de limiteringen/nadelen?
za, 04/11/2015 - 23:59 Permalink