tanden witten

Author:
sonjal
Posted:
di, 01/14/2003 - 14:12
Jullie hebben het steeds over tanden en kiezen bleken, maar ik heb ergens gelezen dat iemand haar tanden had gelaserd en dat dit blijvend is, is dit een andere methode van werken of gaat het bij het bleken met gel, waar jullie over praten ook door middel van een laser?
de digitale tandarts

Als je goed onze informatie leest, dan staat er bij 'meer informatie over bleken' o.a. dit:

I) In de tandartsstoel (office bleaching)
De tanden en kiezen worden drooggelegd d.m.v. een rubberlapje wat tevens het tandvlees tegen de bleekgel beschermt. Vervolgens kan de tandarts gedurende enige tijd de bleekgel, na aanbrengen, in laten werken, dit proces kan met een lamp versneld worden. Naspoelen en de 1e zitting is klaar. Vaak zijn bij deze methode meerdere zittingen nodig om de juiste kleur te bereiken. Systemen, welke met behulp van een laser werken zoals BriteSmile, kunnen in 1 zitting een goed resultaat bereiken.


Met andere woorden er wordt nog steeds bleekgel gebruikt, maar de laser versnelt de reactie waardoor de tanden in kortere tijd wit worden.

Het resultaat is echter ook niet blijvend! De tanden zullen na enkele jaren weer teruggekleurd zijn (bij rokers sneller!)

Waarschijnlijk heeft degene waar u over las een BriteSmile behandeling ondergaan, wat inderdaad vaak een fraai resultaat geeft, maar ook zijn/haar tanden zullen langzaam terugkleuren.

Met vriendelijke groet.



[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2003-01-17 08:50 ]
vr, 01/17/2003 - 08:49 Permalink
Motje

Ik heb gelezen dat je sinds enige tijd in de VS bepaalde productjes kan kopen voor witte tanden. Dit systeem is hetzelfde als bij de tandarts maar kost wel "stukken" minder(25 Eur)! Je hebt bv; Crest whitestrips (Procter&Gamble) of Simply White Gel (Colgate).
Weet iemand als deze producten echt goed werken? Ervaringen? Wat is het beste? Waar kan je ze hier makkelijk vinden??
do, 06/12/2003 - 21:02 Permalink