Tanden van A3,5 naar... "puur wit"?

Author:
Mikaoun
Posted:
do, 09/13/2012 - 23:48
Hallo iedereen!

Ik ben Alain, 19 jaar oud en ik besloot eens om mijn tanden te laten bleken, want ik was niet bepaald tevreden met mijn natuurlijke tandkleur. Ongeveer een week geleden had ik een afspraak met mijn tandarts en had zij mij een gebitje met een gel genaamd "Opalescence" gegeven, die ik 8-10 uur moest inhouden.

De natuurlijke tandkleur was bij mij A3,5 en na ongeveer 8 keer deze gel te hebben gebruikt, is het tussen de A2 en A1.
Mijn vraag is dan ook: is het mogelijk om dit nog witter te krijgen? Zo ja, is het ook mogelijk om het, met behulp van de Opalescence gel, nóg witter te krijgen dan A1 (bijv. B1), of is dit alleen mogelijk met een laserbehandeling of iets degelijks? Mijn tandarts had namelijk gezegd dat ik het niet witter kan krijgen dan A1, maar nu lees ik op veel plaatsen dat mensen zelfs tot B1 gingen.

Alvast bedankt! :)
Mikaoun

Dank je voor je reply. :)

Persoonlijk houd ik ook niet van extreem witte tanden, maar ik wil ze wel graag wit hebben zonder een gele tint - net als mijn neef. Het is wit zonder een gele tint, maar niet té wit (ahem, dus niet net als Patricia Paay :lol: ). Het ziet er wel witter uit, maar zodra ik in daglicht lach, zie je namelijk nog steeds een behoorlijk gele tint.

Op dit moment zijn ze dus inderdaad tussen A1 en A2. Het is dus mogelijk om ze met Opalescence witter dan dat te krijgen? Ik vraag me dit af, want mijn tandarts zei dat dit onmogelijk was met de gel, vooral aangezien mijn natuurlijke kleur al 8 tinten hoger lag. :(

Bedankt! :)
vr, 09/14/2012 - 23:00 Permalink