Tanden bleken, werkt niet?

Author:
Jeanette B
Posted:
di, 07/04/2006 - 08:25
Beste allemaal,

Ik bleek mijn tanden met een Vivastyle kit van de tandarts 10%. Ik ben nu zo'n 6 dagen bezig (elke avond voor het slapen gaan 1 uur) maar ik zie nog geen enkel verschil. Direct na het uur wél, dan is het verschil behoorlijk, maar 's ochtends als ik wakker word is het weer precies zoals voor de behandeling.

Ik rook niet, ik drink geen koffie, thee of rode wijn.

Iemand enig idee?
de digitale tandarts

Het resultaat van bleken kan per individu behoorlijk verschillen, het is mede afhankelijk van de kleur die had voor het bleken.
Overigens vind ik een uur vrij kort om te bleken, indien je sneller resultaat wilt dan raad ik je aan 2 tot 3 uur te bleken of met de lepel te gaan slapen, meestal is dan een vrij goed resultaat bereikt na 2 weken.

Met vriendelijke groet.
di, 07/04/2006 - 10:08 Permalink
frumper

de Vivastyle 10% is voor de nacht, dus 1 uur is inderdaad erg kort.
Ook moet je er rekening mee houden dat je zelf niet altijd het verschil ziet. Vraag aan de tandarts voordat je gaat beginnen met bleken om een kleurbepaling te doen, en als je klaar bent weer.
di, 07/04/2006 - 10:23 Permalink
Jeanette B

Bedankt voor jullie snelle reacties!

Ik draag, tijdelijk, een plaatje dus kan het kleurverschil goed zien. Wat mij verwondert is dat direct na het bleken het verschil behoorlijk is, en 's ochtends weer weg. Hoe kan dat?

Kan het zo zijn dat ik de verkeerde concentratie heb gekregen? Mijn tandarts is fantastisch, maar z'n assistente kan wel eens warrig zijn.

Alvast bedankt!

J.
di, 07/04/2006 - 11:34 Permalink
de digitale tandarts

10% is de veilige standaard, ik adviseer je om het wel langer in te houden. Na het bleken zijn de tanden soms wat meer uitgedroogd waardoor ze witter lijken, als via het speeksel weer vocht wordt opgenomen lijken ze dus weer terug te kleuren.
di, 07/04/2006 - 11:55 Permalink