Tanden bleken - paar vraagjes/advies?

Author:
majoraswrath
Posted:
za, 12/07/2013 - 01:50
Dag iedereen.

Ik heb redelijk verkleurde tanden. niet van het roken of wat dan ook daar doe ik niet aan mee.
Maar dacht al een paar jaar aan bleken. Maar dit nooit effectief gedaan.

Maar waar ik ook kijk, op het werk, in men vriendengroep, op tv, enz.
Iedereen met een wit gebit.

En het begint me echt enorm te storen. Soms geven mensen ook een opmerking al lachend maar toch....
Nu er zijn een paar dingen die me tegenhouden. Misschien dat iemand me advies of zijn mening kan geven.

1) Is bleken niet super gevaarlijk? Gevolgen enzo waarover ik lees maken me al bang.
2) Ik wil natuurlijk eerst advies vragen aan een tandarts. Maar ik weet niet goed hoe dit aan te pakken. Ik ben namelijk niet iemand die echt regelmatig gaat. En ik weet dus niet echt hoe ik dit kan vragen zonder vies bekeken te worden :S.
Zo van; "ja is het mogelijk om mijn tanden witter te maken. Ja ik die het ebter had moeten onderhouden enzo..., ja ik zal nu daar in dat hoekje kruipen ok...."
3) Is dit bleken blijvend? Kan ik dit goed onderhouden? Of gaat het hoe dan ook terugkomen??? Ik lees soms van mensen dat ze bleekspul bij hun thuis hebben liggen en dit regelmatig gebruiken; is dit dan zo tijdelijk? Echt gezond kan dat toch niet zijn????
4) Wat kost dit nu effectief want ik lees thuismiddeltjes enzo en dan gespecialiseerde plaatsen. Maar ik zou niet weten wat het beste is.
Ik heb namelijk een vriend die dit heeft laten doen in een speciale plaats voor tanden te bleken, maar na een paar maand zag je er niets meer van :S
moi_moi

Bij mij werken de Strips van WhiteCrest goed. Iedereen van m'n familie en vrienden in de US doet het ook hiermee en boekt goede resultaten. Van hen heb ik de tip gekregen Crest te gebruiken. Heb het gevoel dat het effect van bleken met lampen snel uitwerk, laatste keer had ik na 3 dagen bijna de oude kleur terugt. Ik heb gebleekt met lampen en met strips en mijn ervaring is dat na een ronde met strips mn tanden net zo wit waren als met lampen (of witter) en dat het effect langduriger was.
do, 04/24/2014 - 22:44 Permalink