tanden bleken & implantaten

Author:
miepiepapoen
Posted:
do, 05/05/2011 - 14:20
hoi iedereen,

12 jaar geleden hebben ze een implantaat geplaatst voor mijn ontbrekende rechterhoektand. mijn linkerhoektand hebben ze destijds getransplanteerd. nu blijkt dat deze getransplanteerde tanden maar een 10-tal jaar meegaan, wordt er binnenkort ook aan de linkerkant een implantaat geplaatst.

nu ga ik beide implantaten ineens laten vervangen, omdat de oude bijna 'versleten' is en omdat dan beide tanden hetzelfde zullen zijn. maar nu zou ik ook heel graag mijn tanden laten bleken, want ik vind ze toch wat aan de gele kant: geen hollywoodwit natuurlijk, maar gewoon een paar tinten witter. zeker omdat net nu mijn implantaten vervangen worden en mijn kleur daaraan aangepast kan worden. maar mijn tandarts vind dat precies geen goed idee omdat mijn tanden op termijn dan terug zullen verkleuren en de implantaten niet. :(

heel graag had ik jullie meningen gehoord. :wink:

dankjewel!

miepie
vV

linksom of rechtsom zullen de eigen tanden verkleuren. als je gaat bleken gaat dondkerder worden realtief sneller dan langs d enatuurlijke weg. nableken is dan enige optie. als je voor bleken kiest is dat dus de consequentie, wat op zich niet erg is als je het maar weet.
do, 05/05/2011 - 19:26 Permalink